Στοματική Φροντίδα

Gingivitis and Periodontitis

Κάθε μέρα βλέπετε διαφορετικούς ασθενείς με ξεχωριστές ανάγκες για την φροντίδα της στοματικής τους υγιεινής

Κάθε ασθενής είναι διαφορετικός και χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα! Από την παιδική του ηλικία που μόλις ξεκινάει την φροντίδα της στοματικής του υγιεινής μέχρι την ενήλικη ζωή του που αντιμετωπίζει σταδιακά διαφορετικές οδοντιατρικές ασθένειες.

Παιδιά:

Για τους μικρούς σε ηλικία ασθενείς, η φθορά των δοντιών αποτελεί την πιο συνηθισμένη χρόνια ασθένεια. Αποτέλεσμα; Συχνή ανάγκη για σφραγίσματα. 

Εγκυμονούσες:

Η υγεία των δοντιών και των ούλων της εγκύου μπορεί να επηρεάσει την ανάπτυξη του εμβρύο.

Διαβητικοί:

Τα άτομα που πάσχουν από διαβήτη είναι πιο επιρρεπή στο να εμφανίσουν προβλήματα στοματικής υγιεινής.

Ηλικιωμένοι:

Η λήψη φαρμακευτικών αγωγών επιβαρύνει τη γενική υγεία της στοματικής υγιεινής. Πάνω από 70% ατόμων 65 και άνω αντιμετωπίζουν ουλίτιδα. Παράλληλα, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες ανάπτυξης περιοδοντίτιδας.

Τι κοινό έχουν όμως όλοι οι ασθενείς;

Μοιράζονται την ίδια ανάγκη για ολοκληρωμένη στοματική υγιεινή. Το βούρτσισμα, η χρήση οδοντικού νήματος και η χρήση στοματικού διαλύματος βοηθούν στην καταπολέμηση των βακτηρίων και συμβάλουν στην ολοκληρωμένη προστασία της στοματικής υγιεινής.

Για κάθε διαφορετικό ασθενή, υπάρχει ένα Listerine που έχει φτιαχτεί για να ικανοποιεί μια διαφορετική στοματική ανάγκη. Πιστεύουμε ότι όσο διαφορετικός και αν είναι ο ασθενής σας, έχουμε την απάντηση σε κάθε ανάγκη της στοματικής του υγιεινής.

Τελευταία ενημέρωση σελίδας

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024